preloader icon

Καλώς ήρθες στη Σχολή Οδηγών Τζεμπελίκος!

history thumb

Είμαι ο Γιώργος Τζεμπελίκος, επαγγελματίας εκπαιδευτής οδηγών, ιδρυτής και διευθυντής της σχολής.

Όπως ίσως κι εσύ, είμαι κι εγώ στον δρόμο καθημερινά πολλές ώρες, είτε εκπαιδεύοντας στην οδήγηση είτε οδηγώντας για προσωπικούς μου λόγους. Θα συμφωνήσεις λοιπόν πως εκεί, στον δρόμο, δεν μετράει το τι νομίζεις, αλλά το τι είσαι σίγουρος πως ξέρεις! Και πως η σωστή και ασφαλής οδήγηση είναι τελικά στοιχείο πολιτισμού.

Αυτή η βασική αρχή χαρακτηρίζει τη σχολή μας και τους ανθρώπους της, από την πρώτη μέρα λειτουργίας, το 2016. Εδώ δεν «δίνουμε διπλώματα», εκπαιδεύουμε οδηγούς που παίρνουν διπλώματα! Να, όπως εσύ...

Σκοπός μας να μάθεις να χαίρεσαι να οδηγείς, με ασφάλεια για σένα και τους γύρω σου, να είσαι σε θέση να ελέγχεις και να συντηρείς το όχημά σου, να εφαρμόζεις τον ΚΟΚ και να κυκλοφορείς υπεύθυνα, είτε ως ερασιτέχνης οδηγός πολύ περισσότερο όμως αν έχεις έρθει κοντά μας για να εκπαιδευτείς και να πιστοποιηθείς ως επαγγελματίας οδηγός.

Τι θα βρεις στη σχολή μας;
  1. Ένα σύγχρονο κέντρο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών, με άνετους χώρους, σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εκπαιδευτικά οχήματα και εποπτικά μέσα νέας τεχνολογίας.
  2. Εκπαιδευτές με γνώσεις, εμπειρία, καλή διάθεση, υπευθυνότητα, ευγένεια και υπομονή, που θα λειτουργήσουν ως πραγματικοί δάσκαλοι, θα μοιραστούν την αγωνία σου να είσαι σωστός οδηγός στον δρόμο και θα σε μάθουν ό,τι χρειάζεται για να το πετύχεις!
  3. Συνεργάτες έτοιμους να σταθούν δίπλα σου κάθε μέρα, για να διεκπεραιώσουν σωστά και έγκαιρα κάθε διοικητική υπόθεση σχετικά με το δίπλωμα ή το όχημά σου, εξοικονομώντας σου πολύτιμο χρόνο και γλυτώνοντας σε από άγχος και ταλαιπωρία.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Τζεμπελίκος

Τestimonials

testimonial thumb 1

Ο καλύτερος δάσκαλος! Έτρεμαν τα πόδια μου την πρώτη φορά που έβαλα μπροστά το αμάξι, και τώρα οδηγώ πια στην Σκωτία, δεξιοτιμονο χωρίς έξτρα μαθήματα εδώ! Του βγάζω το καπέλο για την αμεσότητα, τη μεταδοτικοτητα, την ψυχραιμία και την απίστευτη υπομονή του! Plus bonus τα γέλια που κάναμε στο αμάξι! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

testimonial thumb 2

Η σχολή του Τζεμπελίκου Γιώργου, αγκαλιάζει την κάθε τι περίπτωση του εν δυνάμει οδηγού με σεβασμό & υπομονή. Στην δική μου περίπτωση, δεν θα ήθελα απλά με μια σειρά κοσμητικών επιθέτων να χαρακτηρίσω τα όσα εισέπραξα προσωπικά, αλλά θα ήθελα να μοιραστώ εν συντομία το στορυ παροτρύνοντας κι άλλους συνομηλίκους ή διστακτικούς.

Για χρόνια είχα βολευτεί με τα ΜΜΜ και δεν τολμούσα για το δίπλωμα ομολογώ, η ζωή όμως ανέτρεψε το σενάριο και πλέον θεωρώ ότι πραγματικά δεν είναι ποτέ αργά να μάθεις κάτι και δη όταν πρόκειται να σου διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Η προσέγγιση και η καθοδήγηση των δασκάλων και το συνολικό σαπορτ του προσωπικού, με έκαναν κυριολεκτικά να αγαπήσω την οδήγηση, νιώθοντας τόσο ελεύθερη, όσο και ασφαλής στο τιμόνι, αλλά κυρίως κέρδισα την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Το μόνο που έχω να πω με μεγάλα & φωτεινά γράμματα, είναι ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ προς όλους!!!! και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως συνιστώ την Σχολή Οδηγών του Τζεμπελίκου Γιώργου ανεπιφύλακτα και το υπογράφω με κλειστά μάτια!!

Καλούς δρόμους να έχουμε με υγεία και σοφία!!!

Μαρία Πολίτη 😉

testimonial thumb 3

Υπογραμμίζω με την σειρά μου όλες τις κρητικές που διάβασα και όσοι μου είπαν για εσας! Ευχαριστούμε που κάνετε το άψογα την δουλειά σας, δίνεται βάση στο να μάθουμε, να οδηγούμε σωστά και να μπορούμε να αποκτήσουμε την καλύτερη οδική συμπεριφορά. Πριν έρθω σε σας για μένα η οδήγηση ήταν μια φοβία/ανασφάλεια που έπρεπε αναγκαστικά να την μάθω. Ξεκίνησα μαθήματα με τον Πάρη, σχεδόν από το μηδέν, και μπορώ να πω πως ήδη από τα πρώτα μαθήματα μπορώ και οδηγώ, να νιώθω ασφαλής και το κυριότερο να γίνει μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Συγχαρητήρια και για τις δράσεις σας σχετικά με την οδήγηση, έμαθα και για τα εξαιρετικά βιωματικά σεμινάρια και αναμένω για τα επόμενα που θα οργανώσετε. Ευχαριστούμε και πάλι! 😊 😊 😊 😊

testimonial thumb 4

Η καλύτερη σχολή με διαφορά!

Νιώθω τυχερή που χάρη στην σύσταση του στένου μου περιβάλλοντος επέλεξα την σχολή του Γιώργου Τζεμπελίκου και ευτυχώς που δεν απευθύνθηκα αλλού!Εξαιρετική διδασκαλία,διδασκαλία με όρεξη,καθόδηγηση,με επένδυση στην επικοινωνία,μεταδοτικότητα και με διαρκή αγάπη σε αυτό που κάνουν!

Γιώργο σε ευχαριστώ πραγματικά πολύ,που ξεκινώντας κυριολεκτικά από το μηδέν με βοήθησες να απαλλαγώ απο τις φοβίες μου και τον δισταγμό μου,που με έμαθες να οδηγάω με ασφάλεια,που ενσωμάτωσες στην οδηγησή μου τον συγχρονισμό και την επιπλέον συγκέντρωση που χρειαζόμουν και που έκανες να δω την οδήγηση μόνο με ευχαρίστηση σιγουριά και ασφάλεια!

Επίσης εκείνο που μου έκανε έντυπωση και κάνει την διαφορά,είναι πως πέρα από το μεγάλο ενδιαφέρουν που αφιερώνουν ώστε να βγούμε καλοί και σωστοί οδηγοί μας δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθούμε βιωματικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης την οποία βρήκα εξαιρετικά διοργάνωμενη!

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

testimonial thumb 5

Δεν θα μπορούσα να πάω σε καλύτερη σχολή οδηγών από αυτήν του Γιώργου Τζεμπελίκου!! Τα λόγια πραγματικά είναι περιττά! Συστήνω την σχολή χωρίς δεύτερη σκέψη!! Οι εκπαιδευτές είναι εξαιρετικοί και σε βοηθούν να ξεπερνάς τους φόβους σου και να γίνεσαι καλύτερος/η κάθε φορά!

N

Πολύ καλή σχολή, με έμπειρους δασκάλους που σε προετοιμάζουν ώστε να βγεις με ασφάλεια και σιγουριά στο δρόμο σαν νέος οδηγός και να πάρεις το δίπλωμα σου.

Γ

Εξαιρετική σχολή με καταπληκτικούς δασκάλους και ευγενέστατο προσωπικό. Επαγγελματίες με όρεξη και ενδιαφέρον για τη δουλειά τους!!!

a

Εξαιρετική σχολή με εξαιρετικούς δασκάλους που θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε κάθε υποψήφιο οδηγό! Τόσο ο Γιώργος όσο και ο Πάρης, είναι νέοι άνθρωποι με όρεξη και αγάπη για τη δουλειά τους που φροντίζουν πάνω απ όλα να σε διδάξουν για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά και την ασφαλή οδήγηση και όχι μόνο για την επιτυχία στις εξετάσεις. Το φιλικό κλίμα, σε συνδυασμό με τον άψογο επαγγελματισμό και τη μεταδοτικότητα τους, κάνουν το μάθημα μια ευχάριστη εμπειρία χωρίς άγχος! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!

testimonial thumb 9

Αψογος ο δασκαλος, ενδιαφερεται για τη σωστη οδηγικη καταρτιση των μαθητων του. Γινεται ουσιαστικη εκπαιδευση θεωρητικη και πρακτικη.

testimonial thumb 10

Η καλύτερη σχολή οδηγών με διαφορά! Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος άνθρωπος και σωστός επαγγελματίας. Στα μαθήματα ήταν πολύ κατατοπιστικος και μου εξηγούσε τα πάντα με λεπτομέρεια. Το φιλικό κλίμα που φρόντισε να δημιουργήσει μεταξύ μας με βοήθησε να αποβάλλω το άγχος μου και να πηγαίνω στο μάθημα με ευχάριστη διάθεση. Μου έμαθε να οδηγώ σωστά και με ασφάλεια όπως είναι βέβαιη ότι κάνει με όλους τους μαθητές του!

k

Η καλύτερη σχολή οδηγών με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθεις να οδηγείς. Η σοβαρότητα, η τυπικότητα και το αίσθημα ασφάλειας ήταν εκείνη που με έκαναν να επιλέξω την συγκεκριμένη σχολή.

Ξεκίνησα από το μηδέν και ο Γιώργος με έκανε να νιώσω αμέσως άνετα, να μην φοβάμαι και με ηρεμία μου έδινε οδηγίες.

Εκτός από μάθημα έχεις και την αίσθηση ότι πηγαίνεις μια ωραία βόλτα. Ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία.